Barion Pixel

Tervező naptár (15×42 cm)

5 990 Ft

Rendelés menete:

  1. A naptárat a kért példányszám beállítása után a „Megrendelés és képek feltöltése” gombra kattintva tudod megrendelni. A termék ekkor a Kosárba kerül.
  2. A Kosár oldalon megjelenő „Képek feltöltése / megtekintése” gombot megnyomva a képfeltöltő oldalra jutsz, ahol lehetőséged van a hónapokhoz tartozó egyes képek kiválasztására, illetve módosítására.
  3. A mennyiségi kedvezményeket a rendelés végén, a Pénztár oldalon vonjuk le a végösszegből.

Mennyiségi kedvezmények teljesen azonos naptárak esetén

DarabszámKedvezmény
2 - 34 790 Ft
4 - 54 490 Ft
6 +4 190 Ft
Cikkszám: Tervezo Kategóriák: ,

Leírás

A tervező naptár hosszúkás elrendezésben mindig emlékeztetni fog a fontos eseményekre, tennivalókra, időpontokra. A könnyen átlátható, praktikus kivitelezésű naptár mellett helyet kapnak legkedvesebb fényképeid is, és mint a kellemes a hasznossal megfelelő dísze lehet otthonodnak.

A naptár 12 lapból és egy borítóból áll, tartalmazza a névnapokat és a munkanap áthelyezéseket. A borítóra és a naptár oldalakra is saját fényképeid kerülnek!

Méret: 15×42 cm
Oldalszám: 12+1 borító lap, karton hátlap
Fém ikerspirál, naptárakasztóval.
Tartalmazza a névnapokat és a munkanap áthelyezéseket.
A legjobb képminőség eléréséhez 13 db legalább 2 megapixel felbontású kép ajánlott (ez körülbelül 1 MB-os fájlméret a tömörítéstől függően).

envelopephonemap-marker
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram