Barion Pixel

Családi tervező naptár (33×70 cm!)

11 990 Ft

Rendelés menete:

  1. A naptárat a kért példányszám beállítása után a „Megrendelés és képek feltöltése” gombra kattintva tudod megrendelni. A termék ekkor a Kosárba kerül.
  2. A Kosár oldalon megjelenő „Képek feltöltése / megtekintése” gombot megnyomva a képfeltöltő oldalra jutsz, ahol lehetőséged van a hónapokhoz tartozó egyes képek kiválasztására, illetve módosítására.
  3. A mennyiségi kedvezményeket a rendelés végén, a Pénztár oldalon vonjuk le a végösszegből.

 

Mennyiségi kedvezmények teljesen azonos naptárak esetén

DarabszámKedvezmény
2 - 39 990 Ft
4 - 59 490 Ft
6 +8 990 Ft
Cikkszám: CsaladiTervezo Kategóriák: ,

Leírás

Napi programtervező a család életének megszervezéséhez! Minden családtagnak külön oszlop áll rendelkezésére a saját napi programjának nyilvántartására. Az oszlopok száma 1-6 lehet, választható az oszlopok alapszíne és megadható a családtagok neve.

Az aprólékos kidolgozású, különleges, hatalmas méretű naptár 12 lapból és egy borítóból áll, tartalmazza a névnapokat és a munkanap áthelyezéseket. Mivel nagyobb méretű, mint egy átlagos, fotókkal ellátott naptár, a fényképek is sokkal jobban érvényesülnek. A borítóra és a naptár oldalakra is saját fényképeid kerülnek!

Méret: 33×70 cm
Oldalszám: 12+1 lap
Fém ikerspirál, naptárakasztóval.
Tartalmazza a névnapokat és a munkanap áthelyezéseket.
A legjobb képminőség eléréséhez 13 db fekvő formátumú, legalább 2 megapixel felbontású kép ajánlott (ez körülbelül 1 MB-os fájlméret a tömörítéstől függően).

 

envelopephonemap-marker
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram